ریمپ خودرو2

جیلی را باید موفق‌ترین خودروی چینی در رده سدان‌های متوسط شهری بدانیم. این خودرو توانسته در سال‌های پیاپی عنوان پرفروش‌ترین خودروی سدان چینی و 21‌امین سدان پرفروش بین تمامی سدان‌های این بازار را (با فروش 165239دستگاه در سال 2014) بدست آورد. در ایران نیز این خودرو در دو مدل هاچ‌بک و سدان از سال 91باگیربکس دستی و از سال 93با گیربکس خودکار توسط جیلران‌موتور (زیرمجموعه آسان موتور) عرضه شد و از اولین روزهای ورودش توانست با توجه به امکانات، چهره و قیمت مناسبی که داشت، فروش خود را تضمین کند.

در این خودرو کمتر از حجم اغواگرانه استفاده شده و طراحان تلاش کرده¬اند تا در عین سادگی به زیبایی نسبی نیز برسند. اگر چه در قدیم طراحی خودروهای چینی کپی خودروهای مشهور جهان بود و البته هنوز هم هست ولی این روزها، آن ها نیز به طراحی خودرو دست زده اند و باید گفت که پیشرفت چشمگیری نیز داشته اند، اما رگه هایی از همان رویه قبلی را می توان در طراحی عقب جیلی دید که با یک نگاه ما را به یاد مرسدس بنز کلاس S می اندازد یا ارم خودرو که شباهت غیرقابل انکاری به آرم کادیلاک دارد.

طراحی جیلی ساده و در عین حال شکیل است و برای افراد میانسال و مسن تر مناسب تر می باشد. استفاده از رینگ های کرومی محافظه¬کارانه تاحدی توانسته چهره خودرو را جوانپسندانه کند.

داخل این خودرو طراحی سنتی‌تری داشته ، صندلی‌های جلو خلبانی بوده و صندلی‌های عقب نیمکتی دونفره می‌باشد. لیکن در مواقع لزوم، می‌توان به صورت سه نفره نیز بر روی آن نشست. کابین جلوی خودرو به طور کامل بژرنگ بوده و داشبورد و بالای درب‌ها خاکستری می‌باشند که ترکیب رنگ زیبایی را به وجود آورده است. همچنین داخل خودرو با ترکیب رنگ مشکی و خاکستری هم موجود است. طراحی داخلی کنونی این خودرو شباهتی به محصولات ام‌جی را داراست.

بخش فنی

دو نوع موتور برای خودروی امگرند7موجود است. سطح پایه آن دارای موتور 1500سی‌سی به کد 4g13 l4 با گیربکس غیراتوماتیک که دارای 107اسب بخار قدرت و 103واحد گشتاور می‌باشد. نوع دوم موتورهای انتخابی این خودرو 1800سی‌سی به کد 4g18 L4 که دارای توانی به میزان 136اسب بخار در 6200دور بر دقیقه و گشتاور 172نیوتن¬متر در 4000دور بر دقیقه را ارائه می¬دهد که با یک گیربکس دستی و اتوماتیک CVT همراه شده است. موتور 1800سی‌سی شتاب صفر تا صدی برابر 14ثانیه دارد که حداکثر به سرعت 178کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مدل CVT این خودرو نیز شتابی در همین حدود را ارائه می¬دهد. و بیشینه سرعت آن حدود 175کیلومتر بر ساعت است. از سال 2014یک موتور 1300توربوشارژ نیز به لیست موتورهای قابل عرضه برای این خودرو اضافه شده است ولی تمام مدلهای عرضه شده در ایران (سدان و هاچبک) از همان موتور 1800سیسی مذکور بهره میبرند.

چرا ریمپ؟

پیشرانه جیلی بسیار آماده‌تر و گوش به فرمان‌تر نسبت به پدال گاز بوده و این موضوع برای یک خودروی دستی با پدال سیمی طبیعی به نظر می‌رسد. اگرچه هنگامیکه با آن رانندگی می کنید از مشخصات روی کاغذ توقع عکس العمل بالاتری را دارید اما با فشار بیشتر بر موتور و پدال گاز به این مهم دست نمی یابید چراکه همانند سایر خودروهای وارداتی چینی به ایران، برنامه کامپیوتر (ایسیو) این خودرو برای شرایط آب و هوایی و سوخت مورد استفاده در ایران کاستومایز نشده و بدیهی است که نهایت با فرار چندین اسب بخار مواجه میشوید. مدل دستی عملکرد قابل قبولی دارد و دنده‌ها به راحتی و به خوبی تعویض می‌شوند، حس تعویض دنده در این خودرو شبیه هموطن دیگرش یعنی خودروی MVM 530 می باشد. شاید باید گفت که جیلی به عنوان یک خودروی دستی کاملاً راضی کننده بوده و از مقایسه نمونه های کارکرد بالا متوجه میشوید که از استهلاک پایینی برخوردار است، اما حقیقت امر اینجاست که خودرویی با این حجم موتور و اصالت موتوری متعلق به میتسوبیشی چرا انقدر رفتارش در عمل با روی کاغذ متفاوت است؟ اینجاست که دکتر ریمپ یک تیونینگ موفق شده است با برنامه-ریزی مجدد ایسیو این خودرو از این مجموعه مستعد نهایت راندمان را بگیرند.

در ریمپ خودرو جیلی دستی دکتر ریمپ می تواند توان و گشتاور موتور را تا 10 اسب بخار و گشتاور را تا 12 نیوتن متر سر چرخ افزایش دهد. همچنین با روش ریمپ ترکیبی که انحصارا در اختیار دکتر ریمپ می باشد می توانیم مصرف سوخت را تا 1 لیتر کم کنیم.